Новини

Щорічно 18 травня відзначається День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Саме 18 травня 1944 року розпочалася операція з депортації кримських татар.

Щорічно у третю суботу травня в Україні відзначають День Європи

ДЕНЬ МАТЕРІ

12 Травня 2020 - 10:14

Традиція святкувати День матері пішла зі США. У 1907 році Анна Джарвіс, щоб віддати данину пам'яті своїй матері, виступила з пропозицією заснувати таку дату. Її підтримала влада, а згодом до ініціативи приєдналися й інші країни.

День пам'яті та примирення присвячений пам'яті жертв Другої світової війни та примиренню між країнами-учасниками

Очільниця Міністерства освіти і науки Любомира Мандзій пояснила, як вчителям заповнити класний журнал після карантину.

Відео з порадами опублікували на YouTube-каналі міністерства.

З 30 квітня по 31 травня 2020 року у закладах загальної середньої освіти Перечинської ОТГ буде здійснюватись прийом заяв про зарахування дітей до 1-х класів.

У зв’язку з загальнонаціональним карантином МОН розробило два сценарії завершення навчального року, проведення ЗНО та вступної кампанії. Про це повідомила т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій під час онлайн-трансляції на Facebook-сторінці МОН.

З метою відродження, збереження українських народних традицій щодо виготовлення писанок, великодніх атрибутів декоративно-ужиткового мистецтва, виявлення і підтримки талановитої та обдарованої учнівської молоді  у закладах освіти Перечинської ОТГ пройшов перший етап конкурсу-фестивалю "Воскресни писанко"

Проведення заходів, присвячених відзначенню 81–ї річниці проголошення Карпатської України. 

У всіх закладах загальної середньої та дошкільної освіти Перечинської  ОТГ 5-11 березня 2020 року пройшли Шевченківські дні