Тиждень Безпеки Дорожнього Руху

29 Березня 2024 - 04:17

Традиційно в закладах освіти проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках тижня класними керівниками закладів загальної середньої освіти Перечинської ТГ були проведені тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів.

     Учні початкових класів зустрілися з представниками патрульної поліції. В цікавій ігровій формі діти повторили вже відомі правила дорожнього руху, переглянули мультфільм і визначили порушення як з боку пішохода, так і з боку водія.

    Організовані заходи  спрямовані на попередження дитячого дорожньої - транспортного травматизму, зокрема: бесіди, відеопрезентаціІ" Безпека на дорозі", "Дорожні знаки", вікторини та проведено єдиний національний урок" Безпечна дорога додому".