Конкурс літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему „Захисники України: історія та сьогодення”

28 Березня 2024 - 23:39

День захисника України щорічно відзначають 14 жовтня, починаючи з 2014 року! Це свято — привід нагадати кожному, що захист Батьківщини — це найвищий обов’язок. 

З метою вшанування бойового подвигу, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, збереження та розвитку національних та військових традицій, а також для виховання української молоді в дусі військових традицій, формування національно свідомої, патріотично зрілої особистості  у листопаді 2019 року проведено ІІ (міський) етап обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему „Захисники України: історія та сьогодення”.  Конкурс проводився у чотирьох номінаціях: «Лист», «Вірш», «Малюнок», «Фоторобота».

У ІІ етапі Конкурсу взяли участь 13 учнів закладів загальної середньої освіти, у тому числі 5- у номінації «Лист», 3- у номінації «Вірш», 4 – у номінації «Малюнок» та 1 – у номінації «Фоторобота».

   

   

Більшість конкурсних матеріалів оформлені із дотриманням відповідних вимог, зазначених у Положенні про Конкурс, відповідно до номінації.