Конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Центр культури і дозвілля»

28 Березня 2024 - 10:11

ОГОЛОШЕННЯ

 

Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Перечинської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Центр культури і дозвілля».

До участі у конкурсі запрошуються громадяни України з вищою освітою за спеціальністю, за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст або магістр, стажем роботи за фахом на керівних посадах не менше чотирьох років в інших сферах управління, які досконало володіють державною мовою та мають навички роботи з комп’ютерною технікою.

До конкурсної комісії необхідно подати заяву про участь у конкурсі, особову картку П-2 з автобіографією, 2 фотографії 3х4см, копії документів про вищу освіту, копії паспорта та ідентифікаційного коду, засвідчені претендентом, копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних), письмову згоду на обробку персональних даних, копію трудової книжки. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації.

Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці надається провідним спеціалістом з організаційної роботи Щербанич М.В. за тел.0956953057.

Термін подання документів: 30 календарних днів від дня оголошення про проведення конкурсу.

Адреса: м.Перечин, вул.Ужанська, 19 б, відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Перечинської міської ради.