Нарада з учителями початкових класів

29 Березня 2024 - 11:40

25 січня на базі Перечинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулася нарада начальника відділу освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Перечинської міської ради Барзак О. І. з учителями початкової школи, які  навчатимуть учнів перших класів у 2018/2019 навчальному році. На нараду були запрошені заступники директорів закладів загальної середньої освіти та учителі іноземних мов, які навчатимуть учнів перших класів у 2018/2019 навчальному році.

Перед педагогами виступила начальник відділу Барзак О.І. Було обговорено питання організації освітнього середовища в початковій школі відповідно до Нового державного стандарту та про заходи із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».

Провідний спеціаліст з питань дошкільної та початкової освіти Цьома Н.Ю. наголосила, що з метою підвищення методичного та практичного рівнів професійної компетентності учителів 1-их класів щодо реалізації завдань нового Державного стандарту початкової освіти відповідно до основних напрямів державної політики у галузі освіти для всіх педагогів обов’язковий етап підвищення кваліфікації  - реєстрація на навчання на обов’язковий онлайн – курс для вчителів, які навчатимуть учнів перших класів у 2018/2019 н.р. на платформі EdEra.