Олімпійський тиждень - 2021

28 Березня 2024 - 12:33

Найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією закладів освіти Перечинської ТГ стало проведення Олімпійського тижня та Олімпійського уроку. Цього року він пройшов з 6 по 10 вересня. Метою проведеного тижня було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, формування у дітей мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів на гуманістичних ідеалах олімпізму.

Возможно, это изображение (9 человек, люди стоят и на открытом воздухе)

У рамках Тижня були проведені такі заходи: Олімпійський урок «Зародження олімпійських ігор», перегляди мультимедійних презентацій, виставка стінгазет на олімпійську тематику, квест для учнів 8-9 класів «У пошуках спортивних скарбів», вікторини «Ми зі спортом дружимо» та естафети «Швидше! Вище! Сильніше!», спортивний марафон «Малі олімпійські ігри» для учнів 10-11 класів, змагання з міні футболу, волейболу, єдиний день ранкової гімнастики, для найменших – веселі ранкові руханки тощо.

  

  

   

Возможно, это изображение (6 человек, ребенок, люди стоят и на открытом воздухе) 

Тиждень був насичений та цікавий. Бажаємо учням успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень!